Vrouwen van Nu wordt Heelwegse Vrouwen Groep

HEELWEG - Vanaf 1 januari 2023 gaat ‘Vrouwen van Nu’ afdeling Heelweg, zelfstandig verder als nieuwe vereniging. En daar hoort ook een nieuwe naam bij: Heelwegse Vrouwen Groep.

De Heelwegse Vrouwen Groep komt elke 3e dinsdag van de maand bij elkaar tijdens een vaste ledenavond. Het programma is iedere keer anders: van muziek tot inspirerende sprekers. Daarnaast worden er excursies en creatieve middagen en avonden georganiseerd.  Het is een hele leuke en gezellige manier om in contact te komen met andere vrouwen van diverse leeftijden uit omgeving Heelweg. En alles is heel ongedwongen, men is nergens toe verplicht.
Nieuwe leden zijn van harte welkom. Ben je nieuwsgierig of de Heelwegse Vrouwen Groep iets voor je is? Kom gerust een keer langs. Voordat je besluit om lid te worden kun je eerst twee keer de ledenavond bijwonen. Ledenavonden zijn elke derde dinsdag van de maand in het Buurtschapshuis in Heelweg (Molenweg 17, 7055 AW Heelweg). De koffie/thee staat vanaf 19.45 klaar en om 20.00 uur starten we met het avondprogramma. Aanmelden is niet nodig. Heb je vragen? Neem contact op via het e-mailadres: heelwegsevrouwengroep@gmail.com. Je krijgt dan de nieuwsbrief toegestuurd met daarin het programma voor het eerste half jaar. In februari hebben we onze jaarvergadering en na de pauze verteld Alexandra Vrieze over haar werk als Contact Clown.