Afbeelding
foto Roel Kleinpenning

Dames UGHV blijven scoren

ULFT - De dames van UGHV speelden zaterdag de eerste thuiswedstrijd van 2023 tegen HCL uit de Liemers. Een belangrijke wedstrijd want UGHV strijdt met maar liefst vijf ploegen nog om het kampioenschap. In de eerste helft ging de strijd redelijk gelijk op. De ruststand was 13-8 in het voordeel van UGHV. Spelend als collectief, dankzij mooie en snelle aanvallen, vergrootte UGHV in de tweede helft snel de voorsprong. Keepster Soraya Leyenaar, normaal spelend in de A-jeugd, verrichtte een aantal mooie reddingen. De eindstand van 30-16 geeft aan dat UGHV de terechte winnaar was in deze ontmoeting. Met deze overwinning stijgt UGHV naar een gedeelde tweede plaats met slechts één punt achterstand op koploper Artemis uit Doetinchem. Foto: Roel Kleinpenning