Ridder Arthur Foto: PR
Ridder Arthur Foto: PR

OBS Op Koers terug in de tijd: Welkom in de Middeleeuwen

VARSSEVELD - Op maandag 13 maart werden alle leerlingen door een jonkheer en jonkvrouw verwelkomd in de Middeleeuwen als startsein van het thema dat t/m donderdag 20 april centraal staat in alle groepen én bij de kinderopvang, de peuterspeelzaal en de BSO van Humankind.

Ridder Arthur
In dit IKC brede thema valt er een hele hoop te ontdekken en te leren. Om alle leerlingen daarbij een handje te helpen kregen zij op vrijdag 17 maart een beetje hulp van Ridder Arthur. Tijdens deze voorstelling die voor zowel de onderbouw als later voor de bovenbouw werd opgevoerd, leerden de leerlingen van OBS Op Koers meer over het leven in de Middeleeuwen.

Roofvogelshow
De komende periode staat er nog een heleboel op de planning. Zo gaat groep 5 nog op bezoek bij Kasteel Huize Bergh en gaan leerlingen ontdekken en ervaren hoe het leven in de Middeleeuwen eruitzag door te werken en spelen in de themahoeken. Alle leerlingen worden getrakteerd op een roofvogelshow en op donderdagmiddag 20 april vindt er een heuse Middeleeuwse markt plaats.

Kortom, de komende weken valt er een hele hoop te ontdekken en te leren op OBS Op Koers, de kinderopvang, peuterspeelzaal en de BSO van Humankind rondom het thema Middeleeuwen.

Bent u nieuwsgierig geworden hoe wij vormgeven aan het thematisch werken binnen Humankind en OBS Op Koers, neemt u gerust contact met ons op, wij leiden u graag rond!