Team Ankersmit Tuinmachines, klaar voor het nieuwe maaiseizoen. Foto: PR

Team Ankersmit Tuinmachines, klaar voor het nieuwe maaiseizoen. Foto: PR

Testdag bij Ankersmit
Tuinmachines Sinderen

SINDEREN - Op zaterdag 1 april is het testdag bij Ankersmit Tuinmachines op Sinderen. Die dag kan iedereen ervaren welke machine het beste past, zodat de tuin in een handomdraai lenteklaar is. Ook maken bezoekers die dag kans op mooie prijzen en kunnen de kinderen een bladblaasparcours afleggen.

“De lente staat op het punt van beginnen en we merken dat het bij iedereen begint te kriebelen om naar buiten te gaan en in de tuin aan de slag te gaan”, aldus Peter Böhmer. “Als Stihl dealer doen wij uiteraard mee aan de nationale testdag en geven we de bezoekers de kans om diverse machines te proberen en met elkaar te vergelijken, ook die van andere merken. Zo kun je bijvoorbeeld ook een testrit maken op een grote zero-turn machine van Ferris of een Iseki trekker.”

Onder het genot van een kop koffie en wat lekkers kunnen bezoekers een kijkje nemen in de moderne werkplaats en showroom aan de Aaltenseweg op Sinderen. Tijdens deze open dag profiteert men van aantrekkelijke lenteaanbiedingen, kun je verschillende machines uitproberen en staat team Ankersmit klaar met advies en demonstraties. Tevens is er korting op het Stihl assortiment (met uitzondering van actiemodellen).

Tijdens deze testdag is de tuinmachinespecialist uit Sinderen geopend van 9.00 tot 16.00 uur aan Aaltenseweg 10.


ankersmit-tuinmachines.nl