Gezellig pinksterconcert in Megchelen

MEGCHELEN - Harmonie St. Caecilia geeft op Tweede Pinksterdag, 29 mei, een pinksterconcert in Megchelen. Samen met het Megchels kerkkoor en de Achterhoekse coverband Arrow Revival maakt de vereniging er een gezellige muzikale middag van.

Tijdens het pinksterconcert speelt harmonie St. Caecilia een aantal bekende popsongs, waaronder nummers van Anouk, Phill Collins, Ed Sheeran en The Beatles. Maar ook Duitse meezingers van onder andere Udo Jürgens en Nena ontbreken niet. Naast de harmonie laten de dames en heren van het Megchels koor zich van hun beste kant horen.

De vereniging en het koor worden afgewisseld door de band Arrow Revival, een Achterhoekse coverband die voornamelijk classic rock speelt. Met ‘Back tot he rockin years’ als motto en nummers van onder meer U2, Coldplay en The Rolling Stones op het programma, zorgt de band voor een swingende middag en een mooie muzikale mix!

Volop vertier
Het concert begint om 13.30 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Het evenement vindt plaats op het veldje achter Roel ter Voert en is bereikbaar via het park van Plantencentrum Louis Venhorst, Julianaweg 21 in Megchelen. Bezoekers kunnen bij het plantencentrum parkeren.

De toegang is gratis en voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Ook voor de kinderen is er volop vertier. Zo kunnen ze zich uitleven op een groot springkussen, zijn er verschillende kinderspelen en kunnen ze worden geschminkt. Alle ingrediënten voor een gezellige pinkstermiddag zijn dus aanwezig!