Tributeband Gewoon André in openluchttheater Engbergen. Foto: PR
Tributeband Gewoon André in openluchttheater Engbergen. Foto: PR

‘Gewoon Andre’ in openluchttheater Engbergen

Engbergen- Iedereen die een fan is van Andre Hazes, kan op zaterdag 17 juni zijn of haar hart ophalen in het openluchttheater in Engbergen. Een 13 koppige band laat bezoekers het ultieme ‘Hazes’ gevoel beleven met ‘gewoon Andre’.

De locatie is prachtig en des te meer kun je genieten van een prachtig optreden van ‘Gewoon Andre'. Deze tributeband is speciaal opgericht om de muziek van een van de meest bekende zangers en misschien wel de beste van het Nederlandse levenslied te eren. Denk hierbij aan de geweldige meezingers als ‘De vlieger, Een beetje verliefd ,‘Zij gelooft in mij' of 'Bloed, zweet en tranen'. Dertien toegewijde en talentvolle muzikanten die vastbesloten zijn om de muzikale erfenis van Andre Hazes in stand te houden en zijn grootste hits op een indrukwekkende manier te vertolken in Openluchttheater Engbergen.
Het bestuur van OLT Engbergen is zeer te spreken over deze speciale band. ”Het gaat niet om slechts één zanger die de nummers van Hazes ten gehore brengt maar een hele band. Het zal spectaculair worden en het belooft een hele mooie avond te worden. Of je nu jong of oud bent, de nummers van Andre Hazes zijn bekend bij een breed publiek en meezingen kun je reeds vanaf de allereerste moment”. De Band ‘Gewoon Andre' bestaat uit zangers, zangeressen en muzikanten die hun best doen om die specifieke en unieke ‘Hazessfeer' over te brengen op het publiek .Als men de biografie mag geloven van ‘Gewoon Hazes' dan gaan ze het publiek zowel vermaken als ook ontroeren met de grootste hits van Andre Hazes. Het zal een show zijn die niet te vergelijken is met andere tribute bands of ze nu voor een goot publiek of voor een klein gezelschap optreden. Ook wel prettig om te weten is dat een glaasje fris, biertje of wijntje nog steeds betaalbaar zijn gebleven bij OLT Engbergen om bij te dragen aan deze gezellige avond die je niet zou mogen missen.
Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.openluchttheater-engbergen.nl of aan de kassa van het Openluchttheater op 17 juni voor 22,50 Euro. Bosweg 5 in Voorst. Aanvang 20:30 uur. Voor meer info kunt u ook kijken op de Facebookpagina van OLT-Engbergen.