Nog een rondje op het Silvoldse weidefeest. Foto: Henk van Raaij
Nog een rondje op het Silvoldse weidefeest. Foto: Henk van Raaij

Dak eraf bij DKL Party

Algemeen

SILVOLDE - Afgelopen weekend was de 29e editie van de DKL Party in de wei van Bongers aan de Oude Dinxperloseweg. Jong en oud wist de weg naar het Silvoldse weidefeest weer te vinden.

De ingeslagen weg van vorig jaar, door drie thematenten te plaatsen in plaats van één grote megatent, bleek ook dit jaar weer een groot succes. Er was voor elke leeftijdsgroep van alles te beleven. Zo konden de jongeren volop genieten van de beats van de dj's in de Dance tent, vermaakten zich velen uitstekend in de Kroegtent, en kon men genieten van diverse optredens in de Live-tent. De programmering was uitstekend. Tijdens de traditionele familiemiddag op zondag waren er ook vele activiteiten voor de jeugd.
"De DKL Party kan omschreven worden als één groot feest voor jong en oud, zonder ook maar één incident. Mede door het mooie weer en de inzet van de vele vaste vrijwilligers is de DKL party het leukste weidefeest van Nederland", aldus Erik ter Voert, woordvoerder van de organisatie. "Op naar de jubileumeditie, de dertigste DKL Party, volgend jaar… een mooi jaar om te knallen!"

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant