Gemeente verkoopt landelijk vastgoed

Algemeen

WESTENDORP - De gemeente Oude IJsselstreek is sinds oktober 2015 gestart met de verkoop van landelijk vastgoed. Percelen bosgrond plaatselijk bekend als 'Tandem' gelegen aan de Doetinchemseweg in Westendorp worden nu bij openbare inschrijving verkocht.

De gemeente bezit verschillende clusters van percelen landbouw- en bosgrond. Over 13 clusters heeft het college geoordeeld dat deze niet noodzakelijk zijn om aan te houden voor toekomstige ontwikkelingen. Ook is het beheer en onderhoud van deze percelen grond geen kerntaak van de gemeente.

De gemeente verkoopt de percelen de komende jaren fasegewijs. De verkoop geschiedt bij openbare inschrijving, zodat iedereen een kans heeft om de grond te verwerven. De gemeente verkoopt zelf de percelen. Bij de verkoop wordt een gunningsvoorbehoud gemaakt.

Percelen bosgrond
De verkoop van de bospercelen start 8 augustus. Het betreft de bospercelen 'Tandem' gelegen aan de Doetinchemseweg in Westendorp met een oppervlak van totaal 24.09.62 ha. De percelen worden als totaal aangeboden.
Inschrijven is mogelijk tot en met dinsdag 27 september tot 12.00 uur. Inschrijfformulieren en –voorwaarden zijn te downloaden via www.oude-ijsselstreek.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant