Werk aan de weg. Foto: PR
Werk aan de weg. Foto: PR

Werk aan N813: Zevenaar - Didam - Doetinchem

Algemeen

MONTFERLAND - De provincie start op 29 augustus met onderhoudswerkzaamheden aan de N813. Deze weg loopt van Zevenaar langs Didam en Wehl naar Doetinchem. Het verkeer wordt omgeleid.

De werkzaamheden bestaan uit grootschalig asfaltonderhoud aan de hoofdrijbaan, asfaltonderhoud aan fietspaden, reconstructie van de bestaande rotondes tussen Didam en Wehl, reconstructie aansluiting Domela Nieuwenhuisstraat in Didam, aanleg nieuwe rotonde op de aansluiting N813 / N815 Weemstraat in Wehl, vervangen bestaande openbare verlichting en diverse kleinschalige maatregelen voor de verkeersveiligheid.
Om het werk aan de N813 met een minimum aan verkeershinder uit te voeren, sluit de provincie de weg in fasen af voor het doorgaande verkeer.
Het autoverkeer wordt met borden omgeleid. Fietsers kunnen van de fietspaden gebruik blijven maken. Op de website van provincie Gelderland is door middel van overzichtskaarten fase 1 tot en met 6 en fase 7 tot en met 9 te zien waar en wanneer de afsluitingen plaatsvinden.
Voor actuele werkzaamheden kan men ook kijken op Bereikbaar Gelderland.

Planning
Het werk start op maandag 29 augustus met de aanleg van de nieuwe rotonde op de aansluiting N813 en N815 Weemstraat in Wehl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant