Loco-burgemeester Bert Kuster feliciteert het echtpaar Bolk. Foto: Henk van Raaij
Loco-burgemeester Bert Kuster feliciteert het echtpaar Bolk. Foto: Henk van Raaij

Echtpaar Leo en Doortje Bolk viert diamanten huwelijk

Algemeen

SILVOLDE - Locoburgemeester Bert Kuster ging woensdag 9 augustus op bezoek bij Leo en Doortje Bolk-Bourgondiƫn om hen, namens het college, te feliciteren met hun zestigjarig huwelijk.

Leo (88 jaar) en Doortje (83 jaar), wonend aan de Berkenlaan in Silvolde, leerden elkaar kennen op een verjaardagsfeestje bij een oom van Doortje. Leo Bolk, een nakomertje in een gezin van tien kinderen, werd als kind vaak onder de hoede genomen door zijn grote zussen. Hij heeft altijd bij de DRU in Ulft gewerkt en doorliep daar vele disciplines. Ook heeft hij lang tuintjes verzorgd en hij hielp graag op de boerderij van de buren. Hij kwam als zeventienjarige jongen in de kost bij de buren van de familie van Doortje en zo leerden ze elkaar dus kennen.

Doortje heeft bij veel mensen in de huishouding gewerkt. Daarnaast vond ze het heerlijk om in de tuin te werken. Leo houdt van fietsen, Doortje leest, nu haar gezondheid wat afneemt, graag de Margriet en Libelle. Beiden zijn erg gastvrij en iedereen die komt moet even koffie blijven drinken, want dat vindt het diamanten paar gezellig!

Het echtpaar Bolk heeft twee kinderen (Astrid en Ronald) twee kleinkinderen, Ramon en Wouter.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant