Koor Amazing treedt op in de DRU Cultuurfabriek. Foto: PR
Koor Amazing treedt op in de DRU Cultuurfabriek. Foto: PR

Keppels Amazing brengt Hartenvrouw naar Ulft

Algemeen

ULFT - Vrouwenkoor AmaZing uit Hoog-Keppel bestaat 25 jaar en viert dat jubileum met een concert in de DRU Cultuurfabriek in Ulft. Het optreden, 'Hartenvrouw' genaamd, is op 1 en 2 juni in de Popzaal en begint om 20.00 uur. Het belooft prachtig en bijzonder te worden, want mede dankzij een bijdrage van het Prins Bernard Cultuurfonds kan het concert op een professionele manier worden neergezet.

Vrouwenkoor AmaZing (dat bestaat uit 35 vrouwen uit Hoog-Keppel en omgeving) heeft hart voor muziek, spel, elkaar en zingt mooie moderne gevoelige nummers, zoals 'Wat is mijn hart' van Marco Borsato en 'Fields of Gold' van Sting en upbeat-nummers, zoals 'Viva la Vida' van Coldplay en 'Pompeii' van Bastille.
De voorbereidingen zijn in volle gang; er wordt gestudeerd door duo's, solisten, het hele koor en natuurlijk door de begeleidende band. In 'HartenVrouw' zal AmaZing zich van haar adembenemende kant laten zien. Kaarten zijn verkrijgbaar op de website van de DRU Cultuurfabriek, telefoon 0315-714358 of via een van de koorleden. Volwassenen betalen 16,50 euro en kinderen tot en met 12 jaar 12,50 euro (dit is inclusief een pauzedrankje en garderobe).

www.vrouwenkooramazing.nl
www.drucultuurfabriek.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant