Start en finish van de fietstocht is bij het Buurtschapshuus. Foto: PR
Start en finish van de fietstocht is bij het Buurtschapshuus. Foto: PR

Heelweg herhaalt herfstfietstocht

Algemeen

HEELWEG - Na de gezellige en succesvol verlopen 'Benefietstocht' van september vorig jaar, georganiseerd door de activiteitencommissie van stichting Buurtschapshuus in Heelweg, kon een vervolg niet uitblijven. Op zondag 23 september is het weer zover.

Start en eindpunt zijn in het Buurtschapshuus, een mooi multifunctioneel dorpshuus, met een moderne, ruime keuken. Vorig jaar kon het niet gebruikt worden, in verband met de ingrijpende verbouwing, maar die is achter de rug.
Dit jaar is weer gekozen voor de combinatie van fietsen en pannenkoeken eten. Tussen 10 en 12 uur kan gestart worden. Er zijn twee lange routes, van 35 km en 55 km. In deze lange routes zit een pauzeplek, bij het melkveebedrijf van fam. Hegeman in Vragender. Elly Otten zorgt met haar accordeon voor een vrolijke noot.
Voor ouders met jonge kinderen is er een korte tocht van 8 km. Deze route gaat richting Varsseveld en kan zelfs nog ingekort worden. Voor de kinderen is er bij het Buurtschapshuus vermaak.
Alle routes zijn met pijlen duidelijk aangegeven. Rulle -, slecht te befietsen paden zijn gemeden. Deelname kost 5 euro, inclusief een pannenkoek. Kinderen fietsen gratis mee.
Overigens, wie niet mee wil fietsen is ook van harte welkom aan de Molenweg 17, voor een pannenkoek of een drankje in het Buurtschapshuus. Bij mooi weer op het terras! Meer info via mail st.buurtschapshuus@gmail.com of de website.

www.buurtschapshuus.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant