Carel Kraayenhof (r) en Juan Pablo Dobal. Foto: Rob Becker
Carel Kraayenhof (r) en Juan Pablo Dobal. Foto: Rob Becker

Prachtige Argentijnse muziek in theater DRU Cultuurfabriek

Algemeen

ULFT - Bandoneonist Carel Kraayenhof (bekend van het prachtige Adiós Nonino van het huwelijk van koning Willem-Alexander en koningin Máxima) en de Argentijnse meesterpianist Juan Pablo Dobal brengen op zondagmiddag 12 november een breed scala van Argentijnse volksmuziek, afgewisseld met eigen composities, in het theater van de DRU Cultuurfabriek. Carel en Juan vormen een verbazingwekkend duo dat soms als een ruig orkest klinkt en dan weer moeiteloos verfijnde tango's speelt.

Het hotel is het baken in de zee voor de reizende muzikant. Er zijn tijden in het leven van Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal dat zij uit de koffer leven en van hotel naar hotel trekken. En daar trekt Carel zijn bandoneón weer uit de koffer en slaat Juan de oude hotelvleugel open. De volgende ochtend zijn ze niet zelden vergeten waar ze ook al weer waren. In Hotel Victoria vertellen Carel en Juan Pablo het publiek over hun reizen/tournees over de hele wereld aan de hand van verschillende anekdotes. Door middel van bestaande en nieuwe muziekstukken brengen deze twee muzikanten een programma met prachtige Argentijnse folkloremuziek in het theater van de DRU Cultuurfabriek.
Het theaterconcert Hotel Victoria van Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal vindt plaats op zondag 12 november vanaf 15.00 uur in de Rabobankzaal van de DRU Cultuurfabriek. Kaarten zijn voor 20 euro verkrijgbaar, inclusief pauzeconsumptie en garderobe, aan de receptie van de DRU Cultuurfabriek (Hutteweg 24, Ulft) of via tel. 0315 – 714358. Tevens zijn ze te bestellen via www.drucultuurfabriek.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post