The Greatest Showman in Amphion. Foto: PR
The Greatest Showman in Amphion. Foto: PR

Amphion verandert in bioscoop en disco op zaterdag

The Greatest Showman in Amphion met afterparty

DOETINCHEM - Amphion verandert zaterdagavond 15 september in een bios én disco. Naar de film 'The Greatest Showman' en daarna genieten van een after party met een speciaal samengestelde band met topmuzikanten en zangeres Brenda Bee (The Best of Britain). Tickets kosten 5 euro.

De spectaculaire musicalfilm 'The Greatest Showman' wordt vertoond op een groot scherm in de Rabobank Zaal van Amphion. P.T. Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter 'de grootste show van de wereld', een betoverend spektakel en de viering van zijn levende fantasie. Een voorstelling die een wereldwijd publiek aansprak en in vervoering bracht. Met in de hoofdrollen Hugh Jackman, Michelle Williams, Zendaya, Zac Efron en Rebecca Ferguson.

De speciale prijs van 5 euro (inclusief drankje) is ter ere van het vijftigjarig bestaan van Schouwburg Amphion. Tickets zijn via www.amphion.nl te bestellen en via de kassa (tel. 0314-376000). De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 14.00 tot 14.00 uur.

Meer berichten