Varsselder maakt zich op voor het Oktoberfest. Foto: Nico Marcus
Varsselder maakt zich op voor het Oktoberfest. Foto: Nico Marcus

Oktoberfest vieren met Sint Gregorius in Varsselder

Algemeen

VARSSELDER - Iedereen is op zaterdagavond 3 november welkom om met de buurt, vrienden of familie een gezellig avondje feest te vieren op het eerste Oktoberfest Varsselder, dat begint om 19.30 uur. Alle ingrediënten voor een feestelijk Oktoberfest zijn dan aanwezig. De organisatie voor deze avond is in handen van fanfare St. Gregorius.

Na het succes van de 'Spätschopconcerten' gaat het orkest nu nog een stapje verder. Een avond vol met bekende muziek en vooral veel gezelligheid in 't Dorpshuus van Varsselder Veldhunten staat op het programma. 't Dorpshuus wordt feestelijk aangekleed compleet met grote Duitse Bierpullen en Bratwurst. Tijd dus om de Lederhose of Dirndl uit de kast te halen.

De avond begint om 20.00 uur en de zaal is vanaf 19:30 uur open. DJ Robert opent de avond met feestmuziek om alvast in de stemming te komen. Na een uurtje geeft de eigen Tiroler Partykapelle Gregorius er nog wat gas bij en begint de opbouw van iets dat een fantastische avond moet worden. Een ludiek plaatselijk duo verzorgt de presentatie, waarbij de humor niet uit het oog wordt verloren. Foute Duitse Schlagers, muziek van Helene Fischer en Tiroler Partymuziek voeren de boventoon. En natuurlijk zijn er special acts te verwachten. Aansluitend maakt DJ Robert er een knallend feest van met toepasselijke Oktoberfestmuziek. De Lederhose of Dirndl is niet verplicht, maar verhoogt natuurlijk wel de Oktoberfest-vreugde. De Tiroler Partykapelle Gregorius geeft het juiste voorbeeld door in Tiroler stijl gekleed te gaan.

Voor deze avond zijn nu al tafels te reserveren bij Like Immink (tel. 06-20429953).

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant