De DKL-zondag biedt ook voor de kinderen een uitgebreid programma. Foto: Henk van Raaij
De DKL-zondag biedt ook voor de kinderen een uitgebreid programma. Foto: Henk van Raaij (Foto: )

Twee dagen volop feest op de DKLparty

SILVOLDE - De DKLparty in Silvolde bestaat 32 jaar en is het grootste weidefeest van Nederland. Na het succes van vorig jaar pakt de organisatie dit jaar nog groter uit. Twee dagen een kolkend feest in Silvolde met regionale, nationale en internationale artiesten.

Een compleet nieuwe ingang waar DJ Papi Sebasto alle bezoekers vanaf grote hoogte muzikaal verwelkomt terwijl ze het DKL-terrein betreden. Wanneer de zon nog net niet onder is en de muziekklanken vanaf de ingang nog over het terrein heen galmen, is er de mogelijkheid de feesttent te betreden voor de eerste band van de vrijdag: Pas-op! In de grote feesttent zijn twee podia waar live bands afgewisseld worden door dj's. De bands en dj's hebben één ding gemeen: ze maken er een feest van.
Om even bij te komen tussen al het muzikale geweld door kan men natuurlijk heerlijk op het buitenterrein onder genot van een hapje en drankje loungen in één van de vele hangmatten.

DKLzondag - familiedag
De zondag van de DKLparty is er voor iedereen meer dan genoeg te doen. Niet alleen voor de jongste bezoeker is er een groot kinderprogramma, ook voor de oudste bezoekers is er dit jaar een speciaal programma. Van 12 uur tot 14 uur is er gratis entree en gedurende deze tijd is er voor de oudere doelgroep een afwisselend optreden van de Iseldonkse muzikanten en de Opbloasband. Deze muziekverenigingen zullen alles uit de kast halen om ook de ouderen uit de buurt een gezellige middag op DKL te bezorgen. Daarnaast wordt er dit jaar voor het eerst een levensgroot beerpong toernooi georganiseerd waarin zestien vriendengroepen uit de buurt tegen elkaar strijden om de felbegeerde DKL wisseltrofee. De zondag wordt verder muzikaal omlijst door de regionale DJ Jari, feestband KalibeR, levenszanger Tinus Hoekstra en als afsluiter Pim Pam Pompen.
De DKLparty vindt plaats op vrijdag 28 en zondag 30 juni in Silvolde. Kaartverkoop via de website.


www.dklparty.nl

Meer berichten