Examenkandidaten worden succes gewenst bij laatste examens op de Wesenthorst
Examenkandidaten worden succes gewenst bij laatste examens op de Wesenthorst Foto: Tonnie Kok

Laatste examens op de Wesenthorst

di 18 mei 2021, 14:12 Algemeen

Ulft - Deze week en volgende week buigen leerlingen van het voortgezet onderwijs zich over de centrale schriftelijke examens.

“In de laatste schoolweek hopen we alle examenkandidaten het felbegeerde diploma te kunnen overhandigen.”, geeft Dianne Jochoms, examensecretaris van Almende Wesenthorst uit Ulft, aan.

“We wensen alle examenkandidaten op heel Almende deze weken veel succes toe. Op de Wesenthorst is het de laatste keer dat de vmbo-examens worden afgenomen, want over een paar maanden sluit deze locatie van het Almende College definitief de deuren. Het vmbo-onderwijs krijgt een vervolg op Almende Laudis in Silvolde.”

Ter gelegenheid van het afscheid van de Wesenthorst uit Ulft wordt een herdenkingsboek uitgebracht. Het wordt een fotoboek met teksten. Er zijn interviews te lezen met leerlingen, ouders, directeuren en werknemers van toen en nu. Tevens staan er boeiende verhalen in over de diverse geldinzamelingsacties voor goede doelen en excursies naar de Ardennen, Tsjechië en Parijs. Uiteraard is er ook aandacht voor de historie, het onderwijs door de jaren heen, het leven op school van alledag en nog veel meer. De prijs van het boek is vastgesteld op 15 euro.

Het is te bestellen via boekwesenthorst@almendecollege.nl.

Op woensdag 14 juli wordt overdag van 10:00 – 16:00 uur de gratis te bezoeken Walk Thru ‘Loop es deur’ gehouden. Een fotogalerij door de school met aandacht voor het vmbo-onderwijs van toen en nu. ’s Avonds van 21:55 tot 00:10 u is er een livestream met veel muziek, dans, filmpjes en foto’s gratis te volgen via de website www.almendecollege.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post