Multicycle in Ulft getroffen door brand

za 2 jan 2021, 15:00 Algemeen

ULFT - In de nieuwjaarsnacht is er brand ontstaan aan het pand van fietsfabrikant Multicycle in Ulft. Bij de brand zijn er geen gewonden gevallen. De oorzaak van de brand is nog onbekend, de mogelijkheid dat de brand is ontstaan door vuurwerk wordt op dit moment niet uitgesloten.
“Het pand van Multicycle is flink beschadigd door de brand.’ vertelt Christel Spruitenburg, salesmanager bij Multicycle. “De kern van de brand lijkt bij de ingang van de serviceafdeling te zijn ontstaan. Het vuur bleef beperkt tot de serviceafdeling, er is geen brand geweest in de diverse magazijnen. De kantine, de showroom en de magazijnen hebben wel rook en waterschade. Als gevolg van de rook en het water zien we natte en beroete dozen met fietsen. Gelukkig staat het overgrote deel van onze fietsvoorraad nog bij de fabriek in Polen. De brand zal weinig gevolgen hebben voor de leveringen van fietsen en onderdelen dit voorjaar.”
Multicycle kent op dit moment geen oorzaak van de brand tijdens nieuwjaarsnacht. Op dit moment wordt het pand onderzocht door experts.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post