Muziek maken bij Excelsior. Foto: Henk van Raaij
Muziek maken bij Excelsior. Foto: Henk van Raaij Henk van Raaij

Fanfareorkest Excelsior op zoek naar nieuwe muzikanten

za 25 sep 2021, 09:14 Algemeen

SILVOLDE - Muzikanten in een harmonie, fanfare of brassband die op maandagavond nog vrij zijn, hebben de gelegenheid om deze avond in te vullen met een extra orkest. Excelsior uit Silvolde is een fanfareorkest waar nog enkele vacatures zijn op diverse instrumenten, waaronder de Bb-Bas.

Het orkest is regionaal georiënteerd. Muzikanten komen behalve uit Silvolde ook uit de diverse omliggende plaatsen. De redenen hiervan zijn dat men, naast serieus muziek maken onder leiding van dirigent Henk-Jan Radstaak ook veel plezier heeft in het musiceren, oog heeft voor elkaar en de medemens.
De optredens vinden regelmatig in de regio plaats. Zorgcentra in de hele regio zien dit orkest graag komen en ook worden er regelmatig kerkdiensten begeleid met het hele orkest of in kleinere samenstelling.
Behalve voor de bas is er ook plaats voor onder andere een bugellist, een melodisch slagwerker en een saxofonist. Wie een ander instrument gespeeld: ook dat is geen probleem, dit is altijd in te passen. De repetitieavond is op maandag in Ons Pakhuus in Silvolde van 19.45 22.00 uur.
Excelsior biedt ook muzieklessen voor jeugd en volwassenen. Voor meer informatie: Wim Lammers, 06-22011475.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post