Harmonie St. Caecilia. Foto: PR

Harmonie St. Caecilia. Foto: PR

Sfeervol kerstconcert in Megchelen

Cultuur

MEGCHELEN - De donkere dagen voor kerst zijn weer aangebroken. Een mooi moment om de dagen wat kleur te geven met sfeervolle kerstmuziek. Op zondag 18 december kan men daarvoor terecht in de St. Martinuskerk in Megchelen, waar Harmonie St. Caecilia uit Megchelen samen met Popkoor 4You uit Gendringen een sfeervol kerstconcert geeft.

Harmonie St. Caecilia speelt bekende en vrolijke kerstliedjes als ‘The Little Drummer Boy’, ‘Feliz Navidad’ en ‘A Christmas Dancy Party’. Maar de bezoekers kunnen ook genieten van sfeervolle muziek met een kersttintje, zoals ‘Candle in the Wind’ en ‘Conquest of Paradise’.

Popkoor 4You, een enthousiast koor met als motto ‘plezier maakt kwaliteit’, laat tijdens het concert van zich horen met swingende nummers als ‘Santa Claus is Coming to Town’, ‘It’s Gonna Be a Cold Cold Christmas’ en ‘This Little Light of Mine’.

In kerstsfeer
St. Caecilia en Popkoor 4You voeren ook samen een aantal nummers uit in de mooi versierde kerk, waaronder ‘The Sound of Silence’. Een mooie gelegenheid dus om alvast in kerstsfeer te komen.

Het concert begint om 19.00 uur en de entree bedraagt 7,50 euro per persoon, inclusief koffie, thee en iets lekkers. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post