Soular Vibe & the Galaxy Horns
Soular Vibe & the Galaxy Horns Foto: PR.

Koningsfeesten Ulft en Beapop

Cultuur

ULFT- Op zaterdag 27 april op Koningsdag is er weer een kleedjesmarkt en de rondgang met het schuttersgilde. Ook zijn er diverse activiteiten voor kinderen op “de Spölplaats” en is het muziekfestival Beapop. Dit alles is ook dit jaar weer vrij toegankelijk op het Ulftse Kennedyplein en wordt georganiseerd door Oranjecomité Ulft Centrum & Zuid in samenwerking met Schuttersgilde Sint Hubertus Ulft.

De kleedjesmarkt is van 8.00 tot 12.30 uur in de Kerkstraat. Om 9.15 uur kunnen de kinderen met hun versierde fiets verzamelen bij het verenigingsgebouw van Sint Hubertus voor de rondgang, waarna om 10.00 uur de vlag wordt gehesen bij Zorgcentrum Debbeshoek. Aansluitend en gedurende Beapop, zijn er diverse activiteiten voor de kinderen op het Kennedyplein.

Beapop
Vanaf 13.00 uur start het Beapop muziekfestival met bekende en beginnende bands uit de regio.
Mind the Blimp is een jonge, enthousiaste band die, geïnspireerd door bands en muzikanten uit de jaren ‘60 en ‘70, met een energieke set van blues- en hardrock zal spelen.
De UIftse formatie Black Picasso swingt weer als vanouds: “Met een cross-over van ballads, blues, rock, funk en meerstemmige samenzang creëert Black Picasso een samensmelting van stijlen die resulteert in een uniek en kenmerkend geluid.”
De bandleden van Filthy Treasure hebben allemaal al ruimschoots hun sporen verdiend in allerlei andere bands en hebben genoeg ervaring om er een mooi feestje van te maken: “Verwacht nummers die je niet altijd hoort, maar reken maar dat je ze kent.”
Soular Vibe & the Galaxy Horns zorgt voor funky vibes en een jazzy gevoel: “Kleurrijke melodieën en swingende ritmes worden samengesmolten in een heerlijke set van live muziek. Stilstaan is geen optie.”
De band BITE, met vier jongeren van 15 jaar oud, speelt van boerenrock tot Fleetwood Mac. Voor de ballads ben je bij hen dus niet op de goede plek: “Het doel is om een goed feest te vieren op het podium en hun energie willen ze graag doorgeven aan het publiek.

De toegang en deelname is gratis. Kijk voor meer informatie op de website.

beapop.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant