Afbeelding
Foto: PR

Trending activiteit voor keigave feesten?

Partnerbijdrage

De Trending activiteit van 2022, dat is het E-chopper rijden in Twente. 
De E-chopper tour is uitermate veilig en geschikt als activiteit voor keigave jubileumfeesten, bedrijfsfeesten en vrijgezellenfeesten.

De E-chopper kent vele voordelen ten opzichte van de traditionele retro scooter. Met de gave E-chopper is het weer mogelijk om zonder herrie heerlijk te genieten van Twentse landschap en de vogels te horen fluiten. Een ander populair onderwerp tegenwoordig is het milieu. Niet alleen de consument maar ook ondernemingen zullen een bijdrage moeten leveren aan een beter milieu. Verhuurders met e-choppers in het assortiment zorgen er in ieder geval voor dat het milieu wordt ontzien aangezien E-choppers geen schadelijke uitstoot hebben. Kortom een win-win situatie voor mens en milieu. 

Hoe lang je de E-chopper wilt huren is aan jou. Dit kan voor 1, 2 of 3 uur. Er wordt een volle accu meegegeven, zodat je zonder zorgen kunt genieten. Iedereen die een E-chopper wil besturen moet in het bezit zijn van een geldig (bromfiets)rijbewijs. 


Het Schwarzwald is dé locatie voor het huren van E-chopper. De beste prijs-kwaliteitverhouding, een mooie route in de bosrijke omgeving en een grote voorraad aan E-choppers zorgen ervoor dat zowel kleine als grote groepen bij Het Schwarzwald aan het juiste adres zijn. Voor meer informatie of voor het reserveren bel onderstaand telefoonnummer of ga naar onze website. 

Beleef’t E-chopper rijden bij Het Schwarzwald!

Het Schwarzwald

Markeloseweg 115

7461 PB Rijssen

0548-518505

Dit artikel wordt u aangeboden door Het Schwarzwald. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post