Golfclub ’t Lohr in Voorst
Golfclub ’t Lohr in Voorst Foto: PR.

Open middag golfclub ’t Lohr

Zakelijk

VOORST - Zaterdagmiddag 6 april kan iedereen kennismaken met golven bij golfclub ’t Lohr. Deze middag wordt meerdere keren een rondleiding gegeven. Van het clubhuis, tot puttinggreen en van driving range tot de (mini)golfbaan. 

Bezoekers kunnen ook meedoen met een golfclinic onder leiding van golfprofessionals Danny en Nienke: “Zij helpen je graag op weg om op een leuke manier kennis te maken met de golfsport, of geven tips om beter door de baan te gaan. Halverwege de middag laat greenkeeper Marinus graag zien wat hij zoal doet om de baan zo mooi mogelijk te maken. Hij zal wat machines laten zien, voordoen hoe hij holes verzet en vertellen hoe vaak hij moet maaien. Ondertussen gaan de leden de baan in voor een introducee-wedstrijd. Wie zin heeft om mee te doen, kan zelf ook een paar holes uitproberen. Dit geldt ook voor de voetgolfbaan en adventure minigolfbaan.”

De middag wordt afgesloten met muziek en de mogelijkheid tot een hapje en een drankje op ons terras of in het clubhuis. De open middag bij golfclub ’t Lohr in Voorst, Lohrpad 2, is van 13 uur tot 17 uur. Kijk voor meer info op de website.

golfinvoorst.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant