V.l.n.r. Wilma, Petra, Guus en Sabrina van Böhmer Schoenen en Reparaties in Terborg.
V.l.n.r. Wilma, Petra, Guus en Sabrina van Böhmer Schoenen en Reparaties in Terborg. Foto: Roel Kleinpenning

Hemelvaartsmarkt in Terborg

Zakelijk

TERBORG - Op donderdag 9 mei tussen 11.00 en 17.00 uur vindt weer de jaarlijkse Hemelvaartsmarkt in het centrum van Terborg plaats: “De evenementencommissie van Terborg Centraal, de ondernemersvereniging, heeft alles in het werk gesteld om er weer een gezellige feestelijke markt van te maken.”

De zomermarkt is zoals altijd in de hele Hoofdstraat te bezoeken: “Er is een breed scala aan diversiteit van kraamhouders. We hopen dan ook op een zonovergoten Hemelvaartsdag in gezellige sfeer. Er is volop reuring in het gezellige stadje. Het gezelligste horecaplein van de Achterhoek, met haar twee restaurants, een gezellig bar met terrassen en liefdevolle lunchroom straalt dagelijks een bijzonder uitnodigende sfeer uit. De rommelmarkt zal doorlopen vanuit de Hoofdstraat naar de Walstraat.” 

Aanmelden van jong en oud voor de rommelmarkt kan nog via de mail en tevens kunnen via Marktvision kramen gehuurd worden: “Natuurlijk zijn alle winkels open en klinken overal de vrolijke muzieknoten. Alle ondernemers heten je van harte welkom met diverse acties, speciaal op deze dag geldig.”


info@marktvision.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant