Beeldbellen met de apotheek. Foto: PR
Beeldbellen met de apotheek. Foto: PR PR

Workshop over Mijn apotheek in de bibliotheek

Zorg

VARSSEVELD - Iedereen die zelf gezondheidszaken wil kunnen regelen via internet, kan komen oefenen bij de Bibliotheek Achterhoekse Poort. In de Bibliotheek Varsseveld is er op woensdag 5 oktober een workshop over het gebruik van de website Apotheek.nl.

Contact met de huisarts verloopt steeds vaker digitaal via de smartphone, tablet of computer. Dat is heel handig voor wie weet hoe het werkt. Voor diegene die daar nog wat vragen over heeft of wil weten hoe het werkt, zijn er verschillende workshops van DigiVitaler.
Bij het zoeken op internet naar informatie over medicijnen, is het soms moeilijk te bepalen of deze informatie klopt. Daarom hebben de apothekers van Nederland de website Apotheek.nl samengesteld. De informatie op Apotheek.nl is duidelijk, betrouwbaar en gemakkelijk te vinden. Tijdens een workshop op woensdag 5 oktober om 14.00 uur in de Bibliotheek Varsseveld, krijgen deelnemers uitleg over deze website en kunnen ze ermee oefenen. Deelname aan deze workshop is gratis, ook voor niet-leden. Aanmelden via www.achterhoeksepoort.nl of 088-0062929.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post Oude IJsselstreek