Foto: PR
Foto: PR

Wat is SAP Business One HANA en wat zijn de voordelen?

Partnerbijdrage

Is snelheid belangrijk voor jouw bedrijf? Snel werken, snel schakelen en constant real time inzicht? Dan is SAP Business One HANA het ideale ERP systeem. Wat is SAP Business One HANA precies? En waarin onderscheidt het zich van andere systemen?

Wat is SAP Business one?
Eerst even kort op een rij wat SAP Business One?
•Wereldwijd geliefd
•ERP pakket voor midden- en kleinbedrijven
•Een complete oplossing (al je afdelingen en processen worden aangesloten op één systeem)
•Op maat te maken met add-ons
•Eventueel uit te breiden met maatwerk
•Toepasbaar in ruim 150 landen
•Te gebruiken in verschillende talen

Wat is SAP Business one HANA?
SAP Business One HANA onderscheidt zich van het standaard SAP Business One systeem door de manier van gegevensopslag. Bij SAP HANA maak je gebruik van een in-memory computingdatabase. Dat maakt het systeem vele malen sneller dan ERP pakketten met reguliere SQL-databases. Bij een traditionele SQL-database ben je altijd tijd kwijt aan het ophalen en opslaan van gegevens. Voor iedere bewerking moeten de gegevens namelijk opgehaald worden uit de database en vervolgens weer worden opgeslagen.
Werk je met SAP HANA? Dan werk je direct in het geheugen. Er hoeft dus niets opgehaald te worden, wat veel tijd scheelt. Zeker als je met grote hoeveelheden gegevens werkt.

Wat zijn de voordelen van SAP Business One HANA?
Welke voordelen heeft SAP Business One HANA je bedrijf te bieden?
100% actuele gegevens. De gegevens die je ziet zijn altijd 100% actueel. Dashboards worden constant up-to-date gehouden terwijl je ze bekijkt.
Real time inzicht in cashflow. SAP HANA geeft je altijd real time inzicht in je cashflow. Je bekijkt ook gemakkelijk historische overzichten en overzichten van de cashflow in de toekomst.
Minder voorraad nodig. Door het real time inzicht in je voorraad, kan je je voorraad beperkt houden. Je hoeft voorraad niet eerder te bestellen dan strikt noodzakelijk is.
Snel zoeken. Terwijl je nog bezig bent met het intypen van je zoekopdracht, krijg je al resultaten te zien. De zoekfunctie werkt vele malen sneller dan bij traditionele ERP systemen.
Betere zoekresultaten. Je krijgt niet alleen sneller resultaat, de zoekresultaten zijn ook een stuk beter én ze worden in volgorde van relevantie weergegeven. Je kan zoeken op zoekwoord, batchnummer, serienummer, referentienummer of factuurnummer. Zelfs als je een typefout maakt, is de kans groot dat SAP HANA je het juiste resultaat geeft.

Implementatiepartner voor SAP HANA
Op zoek naar een betrouwbare implementatiepartner voor SAP Business One HANA? Logres Business solutions is Gold partner van SAP.

‘Dit artikel wordt u aangeboden door Logres. Het is niet gemaakt onder de verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.’

Advertenties doorgeplaatst vanuit Gelderse Post