De Mauritiuskerk is niet alleen een beeldbepalend gebouw. Foto: PR
De Mauritiuskerk is niet alleen een beeldbepalend gebouw. Foto: PR

Tevredenheid over ledenwerfactie Coöperatie Mauritius

Algemeen

SILVOLDE - De stuurgroep is tevreden over de ledenwerfactie voor de Coöperatie Mauritius in oprichting. Met de inschrijvingen genoteerd tijdens het Symposium in mei en de huis-aan-huis actie op zaterdag 1 oktober gaat de Coöperatie Mauritius in oprichting de doelstelling van 500 leden mogelijk wel halen.

Over de voortgang volgt later dit jaar meer informatie, zo laten de initiatiefnemers weten. 'We zijn trots en dankbaar richting onze ruim 50 lopers, die dit samen met ons - voor Silvolde en omgeving - haalbaar hebben gemaakt.'
Maar om te kunnen beslissen of de Coöperatie definitief haalbaar is, moeten nog een paar zaken geregeld worden. Onder andere de huur die door de Verrijzenis Parochie betaald moet worden na overdracht van het kerkgebouw aan de Coöperatie Mauritius.
Dit betekent dat de kartrekkers binnenkort met het bestuur van de Verrijzenis Parochie om de tafel gaan, om behalve de huur nog twee onderwerpen te gaan bespreken. Ten eerste het installeren van een formele locatieraad, waarin zes energieke leden zitting nemen. En ten tweede Programma Pastoraat van Nabijheid eerder dit jaar door de Geloofsgemeenschap geschreven.
Na het bespreken van het Programma Pastoraat van Nabijheid met het Bestuur zal men de uitkomsten van dit overleg kenbaar maken.

Wie niet in de gelegenheid was om deel te nemen aan de ledenwerfactie, kan via www.reddemauritiuskerk.nl of mail naar info@top-ibc.nl alsnog z'n interesse kenbaar maken.


Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant