Een muzikaal en visueel spektakel op zondag 21 mei: KeyboardXperience. Foto: PR
Een muzikaal en visueel spektakel op zondag 21 mei: KeyboardXperience. Foto: PR

Muzikale ervaring in de popzaal met ruim vijftig jeugdige muzikanten

Algemeen

Keyboard Xperience 2017 in Dru Cultuurfabriek

ULFT - In de popzaal van de DRU-cultuurfabriek klinken op zondag 21 mei weer de kenmerkende klanken van de jaarlijkse 'KeyboardXperience'. Ook dit jaar is de bezetting weer groot met in totaal ruim vijftig jeugdige deelnemers tussen de 10 en 24 jaar, allen afkomstig uit deze (eu)regio.

Naast de ruim dertig keyboarders kan de bezoeker verder nog optredens verwachten van in totaal 21 danseressen, vier zangeressen en een gitarist (elektrische gitaar).
Ook is er tijdens de gehele show traditiegetrouw visuele ondersteuning op een zes bij vier meter grote LED-wall op het podium, die samen met licht en geluid mede garant staan voor een spetterende liveshow.

Net als vorig jaar is er weer een vijf meter lange catwalk, waardoor de zangeressen, danseressen en de keytar- (keyboardgitaar), roll-up piano- en theremini-spelers zich als het ware tussen het publiek kunnen begeven.

Op het twee uur durende programma staan onder andere titels van Kensington, Adele, Walking On Cars en Shawn Mendes.
De entree bedraagt 5 euro. De zaal is open vanaf 13.30 uur. Er is een beperkt aantal zitplaatsen; dus kom op tijd, want vol is vol.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant