Een Ulftse voetbalster in de aanval. Foto: PR
Een Ulftse voetbalster in de aanval. Foto: PR

Ulftse Boys houdt jeugdtoernooien

Algemeen

ULFT – Tijdens het pinksterweekend van zaterdag 3 juni en zondag 4 juni houdt vv Ulftse Boys voetbaltoernooien voor zowel jongens als meisjes. In totaal tonen 69 teams van 25 verschillende verenigingen hun voetbaltalenten op sportcomplex 't Oerseveld. Ze strijden in veertien poules om de ereplaatsen. Op zaterdag is er het bekende Boefjestoernooi voor jongens. 's Morgens spelen van 9.00 tot 11.30 uur de JO7, JO9-pupillen en een deel van de JO13-pupillen. 's Middags vanaf 13.00 tot 15.30 uur is het de beurt aan de JO11- en het tweede deel van de JO13-pupillen.

Op eerste pinksterdag wordt het InterPrimeur UB'51 Girls Tournament gehouden. Vanaf 11.00 tot 14.00 uur spelen de meisjes van 10 tot en met 15 jaar in hun eigen leeftijdsklassen MO11, MO13 en MO15.
In iedere poule op zowel zaterdag als zondag zijn bekers te winnen voor de eerste drie plaatsen.

Ondanks de strijd om de ereplaatsen staat het voetbalplezier voorop. Vanwege de verwachte drukte begeleiden vrijwilligers de bezoekers bij het parkeren van auto en fiets. Daarnaast is er voor vertier gezorgd op het speciaal ingerichte horecaplein. Voor meer informatie kan men terecht op de website.


www.ulftseboys.nl

 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant