Aanvoerder Joris Bieleveldt.
Aanvoerder Joris Bieleveldt. Foto: Iris Epping

Wisch scoort elftal

Sport

TERBORG - SSA Wisch heeft deze competitie een abonnement op grote overwinningen. Tegen SVHA werd het maar liefst 11-0. De gasten uit Herveld-Andelst werden finaal overlopen door de thuisploeg van aanvoerder Joris Bieleveldt. Na een half uur was het op sportpark De Paasberg in Terborg al 6-0 en de teams gingen rusten met een 9-0 stand.

Door Marcel van Berkum

In de tweede helft deed Wisch het wat rustiger aan en werd er volop gewisseld. Het resulteerde in een 11-0 eindstand. Het is de laatste duels gewoon dat er steeds een andere speler opstaat als topscorer. Zaterdag was het Mike van Aken, die tijdens het seizoen aansloot bij SSA Wisch. De linkerverdediger was door trainer John Leeuwerik in de voorhoede geposteerd en dat betaalde zich uit. Hij scoorde vier keer. 

Spits Stijn Alkema deed goede zaken voor de Gouden Schoen met drie doelpunten. De andere doelpunten kwamen op naam van Joris Bieleveldt, Tim ter Voert, Nick Tönissen en Ischa Krosse. Koploper Wisch zag naaste concurrent Oranje Blauw verliezen en heeft daardoor een voorsprong van acht punten met nog vier wedstrijden te spelen. Het kampioenschap nadert!

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant