Podium Dinxperlo tijdens een optreden in De Storm. Foto: Han Veldhorst
Podium Dinxperlo tijdens een optreden in De Storm. Foto: Han Veldhorst

Podium Dinxperlo in kerstsamenzang op Sinderen

Algemeen

DINXPERLO/SINDEREN - Al enige jaren repeteert Podium Dinxperlo voor haar projecten in het Buurtschapshuus op Sinderen. Hoog tijd om hier ook eens een optreden te verzorgen, aldus actief zanger van Podium en tevens oud-beheerder van het Buurtschapshuus, Wim Bulsink.

Op zaterdag 22 december verzorgt Podium Dinxperlo dan ook een kerstsamenzang, waarin zang van Podium onder leiding van Elske te Lindert wordt afgewisseld met een aantal samenzangliederen. Ook zal Iris Gruber (saxofoon) samen met Elske (piano en zang) een aantal mooie stukken ten gehore brengen. Aanvang 16:00 uur. Zaal open vanaf 15:30 uur. Na afloop kan gezellig worden nagepraat.
Ook dit jaar hebben zich weer bijna zestig personen aangemeld om mee te komen zingen in het projectkoor. Bij ieder project is het weer een verrassing wat het ledenaantal gaat worden. Maar Podium kan altijd rekenen op een flinke groep enthousiaste deelnemers. Telkens weer staan er nieuwe gezichten tussen, maar een groot percentage behoort inmiddels tot de vaste deelnemersgroep die ieder project weer de gezelligheid komt opzoeken. De deelnemers komen intussen uit een groot deel van de Achterhoek. Men weet Podium inmiddels goed te vinden.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant