Project M, voor het laatst in Terborg, in september. Foto: PR
Project M, voor het laatst in Terborg, in september. Foto: PR

Project M in Terborg

Algemeen

TERBORG - Zes jaren lang, telkens in het derde weekend van september, werd Terborg geteisterd door misdaden die de verbeelding tartten. Het Kwaad nam telkens bezit van het leven in het verder doorgaans zo rustige stadje aan de Oude IJssel.

Op zaterdag 21 en zondag 22 september zal Terborg voor de zevende keer op de pijnbank van de duivelse machten worden gelegd. Dieper dan ooit zullen de stad en haar inwoners meegezogen worden door de wortels van het Kwaad. We schrijven september 1419 als ter Borgh -als stad- voor de eerste keer te maken krijgt met moord en doodslag. De Schout, nauwelijks een half jaar in functie, krijgt hulp van twee monniken die toevallig het stadje passeren op hun reis naar het klooster Bethlehem. Maar of zij in staat zijn de frontale aanval op de beschaving te keren is de vraag. Ieders hulp is dringend geboden.

Project M zal in 2019 voor het laatst worden gehouden. Speciaal voor deze laatste editie is er een twee-daags festijn van gemaakt. Want het Kwaad roert zich ook - en bij voorkeur- in het holst van de nacht.

Aanmelden kan via de website.


www.hetgluujendepeerd.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant