De spelers van het nieuwe stuk van toneelvereniging Minerva. Foto: PR

De spelers van het nieuwe stuk van toneelvereniging Minerva. Foto: PR

Foto: PR.

Toneelvereniging Minerva speelt ‘Tolerantie op vakantie

Cultuur

WESTENDORP - Toneelvereniging Minerva speelt op zaterdagavond 13 april en zondagmiddag 14 april het toneelstuk Tolerantie op vakantie, geschreven door Tamara te Brinke-Frieling,  één van de leden. Het wordt opgevoerd in Kulturhus De Vos in Westendorp.

De familie Jansen heeft een appartement geboekt op het mooie Ameland. Een broodnodige vakantie om hun huwelijk te redden. Maar het appartement is niet wat ze ervan hadden verwacht. Het motto van eigenaar Harold is namelijk: goedkoop is goed, gratis is beter. Zo lijken de appartementen uit de jaren zeventig te komen en is het boekingssysteem zwaar verouderd. Bart Pieters, de goedkope klusjesman van Harold, heeft twee linkerhanden. Ook scharrelt er een oude, dove schoonmaakster rond. Maar de familie Jansen komt er al snel achter dat het nog veel erger kan.
Aan de voorstelling van Minerva doen twee nieuwe spelers mee. Wie interesse heeft om zelf ook eens op het toneel te staan kan contact opnemen met de toneelvereniging. De voorstelling van zaterdag begint om 19.30 uur en die van zondag om 14 uur. De entree bedraagt 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor jeugd t/m 12 jaar. Kaarten zijn te bestellen via onderstaande website.
Minerva is te volgen via Facebook (Minerva Westendorp).


toneelverenigingminerva.eventgoose.com

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant