Blauwe enveloppe.
Blauwe enveloppe. PR

Belastinghulp in de bibliotheek

Economie

TERBORG/ULFT - Het is weer tijd voor de belastingaangifte. Op donderdag 14 en 21 april bieden de sociaal raadslieden van Sensire gratis belastinghulp in de Bibliotheek Terborg en Ulft. 

De belastingaangifte moet dit jaar voor 1 mei ingediend zijn. “Staat de aangifte klaar op uw computer maar durft u niet op de verzendknop te klikken? Reserveer dan 30 minuten tijdens het spreekuur Belastinghulp”, aldus een woordvoerder.
Tijdens dit spreekuur zitten de sociaal raadslieden van Sensire klaar om de lastige vragen op het belastingformulier door te nemen. “De aangifte wordt niet voor u ingevuld, dat moet u zelf doen op uw computer. U kunt ook uw eigen laptop meenemen. Vergeet niet om relevante jaarstukken en DigiD inlog mee te nemen.”
Het spreekuur is op donderdag 14 april in de Bibliotheek Terborg en op donderdag 21 april in de Bibliotheek Ulft, beide keren tussen 10.00 en 12.00 uur.
Gebruik maken van het spreekuur is gratis en voor iedereen, lid of geen lid van de Bibliotheek. Het is wel nodig om van tevoren een plekje te reserveren. Dit kan via de activiteitenkalender op www.achterhoeksepoort.nl of door te bellen naar het Servicebureau op 088-0062929.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant