De nobele strijders met Niek, rechtsonder met een biertje zittend op de bank. Foto: PR.
De nobele strijders met Niek, rechtsonder met een biertje zittend op de bank. Foto: PR. Foto: PR.

Strijdersbal Etten

Muziek

ETTEN - In de schaduw van het verlies van Niek Rauwers wordt op 30 maart een éénmalig bijzondere benefietavond georganiseerd: Het Strijdersbal

Deze avond staat in het teken van een nobel doel: “We willen zoveel mogelijk geld inzamelen voor de Alpe d’HuZes, waar ons team op 6 juni aan zal deelnemen. Op het Strijdersbal gaan we het leven vieren! Natuurlijk met iedereen die Niek gekend heeft, maar óók met iedereen die ons initiatief een warm hart toedraagt. Met de geweldige steun van de Schutterij de Eendracht in Etten, hebben we het voor elkaar gekregen om op het terrein van het Paasvuur Etten op deze benefiet mogelijk te maken.”

De avond begint om 20.00 uur met de Pubquiz: “DJ PimPamPompen test je kennis op de meest nutteloze feitjes en gewetensvragen. Daarna neemt Wolfgang Saufi ons mee in de flow van “Stimmung, bier, und Gaudi”, en gaan we voor “ein Party Ohne Ende” met deze Duitse rasentertainer. Wanneer Wolfgang zijn laatste confetti heeft afgeschoten komt ACHTUNG op het podium om nog één keer maximaal het leven te vieren! Dit muzikale power kwartet trekt je van links naar rechts en slingert je een ongekend aantal meezingers om de oren. Stilstaan is geen optie!”

nobelestrijders.nl/strijdersbal

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant