Fien Snelting uit Megchelen. Foto: PR
Fien Snelting uit Megchelen. Foto: PR

Muziek op Zondag met Timo en Fien

Muziek

ULFT - De volgende editie van ‘Muziek op Zondag’ in grand café Het Schaftlokaal op het DRU Industriepark in Ulft vindt plaats op 31 maart.

Muziek op Zondag biedt elke laatste zondagmiddag van de maand een gezellige en informele setting met live muziek.
Op 31 maart zijn Timo en Fien te gast. De middag begint om 14.30 uur en de entree is gratis. Wie verzekerd wil zijn van een tafel, kan reserveren via de website van Het Schaftlokaal.

Timo van de Sande is een singer-songwriter met Achterhoekse roots. Met zijn verhalende luisterliedjes en vrolijke popmuziek zet Timo een gevarieerd optreden neer. Aan de basis van de liedjes staat meestal de gitaar, het instrument waarop Timo zijn optredens geeft. Hij speelt dan akoestische versies van zijn liedjes. Afgelopen september heeft Timo de persprijs van Amphion Open 2023 gewonnen. Voor het streektaalfestival ‘Plat Gespöld’ herschreef hij zijn liedje ‘Gemaskerd’ in het dialect. Fien Snelting is een beginnende singer-songwriter uit Megchelen. Haar doel: met kleine muziek een grote boodschap overbrengen. Op gitaar speelt ze naast eigen nummers over het leven, ook akoestische versies van de evergreens uit de pop- en rockmuziek.


www.dru-industriepark.nl 

www.hetschaftlokaal.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant