Afbeelding
Foto: PR.

Inzameling oud ijzer voor De Meeander Heelweg

Onderwijs

HEELWEG - Dit jaar wordt voor de 27e keer door de oudervereniging van basisschool De Meeander Heelweg oud ijzer ingezameld. De opbrengst komt ten goede aan de kinderen van de school. Op zaterdag 16 maart bent u van 9.00 tot 15.00 uur welkom op het terrein van loonbedrijf Freriks te Heelweg.

Naast oud ijzer, kunnen ook andere metalen, elektromotoren, elektriciteitsdraad , accu’s en dergelijk worden gebracht of bij u worden opgehaald. Met de opbrengst worden door de oudervereniging activiteiten voor de schoolkinderen opgezet. Denk hierbij aan het aanschaffen van speelmaterialen, maar ook aan het organiseren van activiteiten. Elk kind kan aan de activiteiten mee doen doordat met het opgehaalde geld de ouderbijdrage voor de ouders laag gehouden wordt. 

Niet iedereen kan het oud ijzer bewaren tot de inzameldag of tot wij het op komen halen, dus mocht u gedurende het jaar oud ijzer hebben waar u van af wilt, dan kunt u dat brengen in een oud ijzer container bij Aannemersbedrijf De Horste-Hogenkamp, Entinkweg 12a te Heelweg. Daar staat permanent een container voor oud ijzer en accu’s. Is de hoeveelheid oud ijzer te groot, te zwaar of te veel, dan komen de vrijwilligers het graag bij u ophalen. Neem dan even contact op met Michel de Wolf (06-18182773). 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant