Afbeelding
Foto: Pexels.com

Schoolvoetbalkampioenschappen Ulft en Gendringen

Sport

GENDRINGEN/ ULFT - Op woensdagen 17 en 24 april worden op de velden van de voetbalvereniging Gendringen de jaarlijkse schoolvoetbalkampioenschappen van gemeente Oude IJsselstreek regio Gendringen gehouden.

Meisjes
Op woensdag 17 april spelen vier meisjes achttallen van de Mariaschool en De Oersprong uit Ulft en IKC De Wijssel uit Gendringen. De vier teams spelen een halve competitie met wedstijden van 15 minuten. De eerste wedstrijd begint om 14.00 uur en om 15.40 uur is de laatste wedstrijd. Hierna is de prijsuitreiking voor de twee beste teams. De winnaar van het toernooi plaatst zich tevens voor het regionaal kampioenschap van de KNVB District Oost op woensdag 15 mei 2024 bij v.v. Reünie in Borculo.

Jongens
Acht jongens achttallen strijden op woensdag 24 april om de hoogste eer op het 53ste ‘Harry Willemsen’-toernooi. Naast teams van bovenstaande scholen doen er deze dag ook twee teams van De Woelwaters uit Ulft mee. De acht deelnemende teams zijn ingedeeld in twee poules. De eerste wedstrijden zijn om 14.00 uur en de finalewedstrijden starten om 16.10 uur. Ook op dit toernooi is de speeltijd per wedstrijd 15 minuten. Na afloop volgt de prijsuitreiking aan de vier beste teams en de winnaar van het toernooi komt in het bezit van de ‘Harry Willemsen’-wisselbeker, die in 2023 is gewonnen door Mariaschool uit Ulft en plaatst zich ook voor het regiotoernooi van de KNVB District Oost op woensdag 15 mei 2024 in Borculo op het sportcomplex van v.v. Reünie.

De schoolvoetbaltoernooien worden gehouden op de velden van v.v. Gendringen op sportpark “De IJsselweide” aan de Industrieweg 4 te Ulft.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant