Sportief op pad met de Ulftse Avondvierdaagse. Foto: Pexels.com

Sportief op pad met de Ulftse Avondvierdaagse. Foto: Pexels.com

Foto: Pexels.com

54ste Ulftse Avondvierdaagse wordt extra feestelijk

Sport

ULFT - Na het succes van 2023 met ruim 1700 wandelaars en meer dan 130 vrijwilligers, belooft de Ulftse Wandelvierdaagse dit jaar op 5, 6, 7 en 8 juni gezelliger dan ooit te worden. Met muziek en veel sfeer onderweg en op de vrijdagavond een liveband en gezelligheid op het veld. Op zaterdagmiddag gevolgd door een sfeervolle intocht, met muziek en een dj, een echte finish en zelfs een tribune voor de toeschouwers.

Wandelaars die deel willen nemen aan de 54ste editie van de Ulftse Avondvierdaagse hebben nog enkele weken om zich aan te melden. Voor groepen sluit de termijn op dinsdag 30 april. Individuele wandelaars hebben iets langer de tijd: hun inschrijving sluit op zondag 25 mei. Dat kan via onderstaande website. Deelname kost 7 euro per persoon.
De wandelafstanden zijn 5, 10 of 15 kilometer en de routes voeren door een mooi en afwisselend landschap met veel natuur, in en langs veel plaatsen in de gemeente Oude IJsselstreek. Start en finish zijn dagelijks vanaf het grasveld naast de SSP-Hal op het DRU Industriepark, Hutteweg 24 te Ulft. Het startbureau is te vinden in de SSP-Hal.
De vrijdagavond wordt bij de intocht een festivalsfeer gecreëerd door het DRU Industriepark, met een liveband en enkele kraampjes met gezellige zitjes. Zaterdagmiddag 8 juni vanaf 16.00 uur is er een grootse intocht van de wandelaars, vergezeld door diverse muziekkorpsen, door Ulft. Voor de minder mobiele mensen wordt een tribune bij de finish geplaatst. Aansluitend vindt rond 16.45 uur de prijsuitreiking plaats op het grasveld naast de SSP-Hal.


www.ulftseavondvierdaagse.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant