Afbeelding
Foto: Pexels.com

Start cursus Klik & Tik in de Bibliotheek Ulft en Terborg

Maatschappij

TERBORG/ ULFT - Voor mensen die beter willen leren omgaan met computer en internet, organiseert de Bibliotheek Achterhoekse Poort de cursus Klik&Tik. Op maandag 15 april gaan er weer twee van deze cursussen van start voor beginners.

Digitale vaardigheden worden steeds belangrijker, steeds meer zaken moet of kun je via internet regelen. Met de cursus Klik&Tik biedt de Bibliotheek hulp bij het basisgebruik van computer en internet. De cursus is opgedeeld in twee niveaus: Beginners en Licht gevorderden. 

Beginners
De cursus Klik&Tik: Beginners is voor deelnemers die geen ervaring hebben met computers. Deelnemers aan de cursus krijgen een eerste kennismaking met computer/tablet. Ze leren hoe ze een computer moeten opstarten, kunnen typen en een e-mail versturen. Ook het maken, bewaren en terugvinden van teksten, het invullen van formulieren en het ordenen van documenten en foto’s op de computer komen aan bod. De cursus duurt 8 weken waarin de deelnemers werken in hun eigen tempo, in kleine groepjes, op een laptop van zichzelf of de bibliotheek. Bij vragen helpt de cursusleider (digicoach) ze verder. Op maandag 15 april gaat er om 10.00 uur een cursus Klik&Tik: Beginners van start in de Bibliotheek Ulft en om 14.00 uur in de Bibliotheek Terborg.

Aanmelden
Aanmelden voor deze cursus kan in de activiteitenkalender op de website, via een telefoontje naar het servicebureau op 088-0062929 of tijdens een bezoek aan de bibliotheek. Deelname aan de cursus is gratis, lid of geen lid van de Bibliotheek. Wanneer je na aanmelding toch niet deel kunt nemen aan de cursus, is het vriendelijke verzoek dit dan tijdig te laten weten. Dan kan de vrijgekomen plek nog aan iemand op de wachtlijst worden gegeven.

achterhoeksepoort.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant