Werk aan het spoor: geen treinverkeer mogelijk

ACHTERHOEK - In het weekend van 30 september en 1 oktober rijden er geen treinen op het traject Doetinchem-Arnhem Centraal vanwege werkzaamheden. Arriva zet bussen in om reizigers te vervoeren. Tussen Winterswijk en Doetinchem rijden de treinen wel zoals gebruikelijk.

Tussen Doetinchem, Wehl, Zevenaar en Arnhem worden bussen ingezet. Tussen Zevenaar en Arnhem rijden ook snelbussen. De bussen stoppen niet bij station Arnhem Velperpoort. Daarnaast is het vanwege de inrichting van de bus niet mogelijk om een fiets mee te nemen.
Om gebruik te maken van de vervangende bussen hebben reizigers een geldig vervoerbewijs nodig zoals een OV-chipkaart. Hiermee dient men te zijn ingecheckt bij het betreffende station.
Afhankelijk van de bestemming kan de busreis 15 tot 45 minuten langer duren dan de reguliere treinreis. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling kunnen reizigers raadplegen via arriva.nl/gelderland.
Reizigers die vanwege een lichamelijke beperking met een rolstoel reizen kunnen hun reis vooraf kenbaar maken bij de klantenservice van Arriva via 0900 2022022. Er wordt dan voor een rolstoeltoegankelijke taxi gezorgd.

Reageer als eerste
Meer berichten