Miller & The Tone Machine geven een concert in de Popzaal. Foto: Kayleigh Gerritsen
Miller & The Tone Machine geven een concert in de Popzaal. Foto: Kayleigh Gerritsen

Achterhoekse bands bij DRU Cultuurfabriek

ULFT - Drie Achterhoekse bands maken op vrijdag 13 april hun opwachting in de DRU Cultuurfabriek in Ulft. In de popzaal speelt de nieuwe formatie Miller & The Tone Machine de lekkerste hard soul & motown nummers. De Achterhoekse band The Surfing Crows brengt de fijnst surfmuziek en de avond wordt afgesloten met de stevige rock-'n-roll van Liquid Love Machine. DJ Dr. Uyl verzorgt tussendoor de muzikale medicatie.

Miller & The Tone Machine
Hoewel ze als formatie voor het eerst spelen, zijn de muzikanten niet groen meer achter de oren (Crystal Dream, Heavy Hoempa, Bandje Speciaal, Opticks). De samenstelling van deze band en de nummers zijn kakelvers. Deze avond spelen Kees Mulder (drums & zang), Nathan Meinen (basgitaar), Tommy Haccou (gitaar), Joel Agterbosch (hammond), Daan Mulder (alt sax), Ron File (tenor sax) en Chiel Holland (percussie).

The Surfing Crows
In de verte zijn ze al te horen, hun niet mis te verstane klanken, aaneengesmeed tot een solide en krachtige muur van surfgeluiden herkenbaar aan de trillende nagalm, Reverb. Het geluid van het strand, de oceaan, de golven, pulp fiction, coole chicks en natuurlijk Dick Dale.

Liquid Love Machine
Liquid Love Machine is een diep in de Achterhoek gestationeerd trio. De drie muzikanten spelen stevige rockabilly en recht toe recht aan rock-'n-roll met een catchy, poppy randje.

Informatie
De optredens van de drie Achterhoekse bands vinden plaats op vrijdag 13 april (zaal open 20.00 uur, aanvang 20.30 uur) in de Popzaal van de DRU Cultuurfabriek. Kaarten zijn voor 7,50 euro verkrijgbaar aan de receptie van de DRU Cultuurfabriek (Hutteweg 24, Ulft) of via telefoonnummer 0315 – 714358, of via de website.


www.drucultuurfabriek.nl

reageer als eerste
Meer berichten