Muziekschool sluit schooljaar af met eindmanifestatie

Algemeen

ULFT/DOETINCHEM/'s-HEERENBERG - Muziekschool Oost-Gelderland sluit traditiegetrouw het schooljaar af met een muzikale eindmanifestatie. De manifestatie bestaat uit diverse voorstellingen en activiteiten verdeeld over vier dagen: zaterdag 30 juni, vrijdag 6 juli, zaterdag 7 juli en zondag 8 juli.

Op zaterdag 30 juni start de eindmanifestatie bij Schouwburg Amphion in Doetinchem met om 11.00 uur een presentatie van alle tweedejaars AMV leerlingen. In een afwisselend programma laten zij zien wat ze geleerd hebben. Tevens ontvangen zij dan hun getuigschrift. Om 12.30 wordt het programma vervolgd met de musical 'Hippietijd', uitgevoerd onder leiding van Elène Vaye door de musicalleerlingen van Muziekschool Oost-Gelderland. Daarna vindt om 15.30 uur een concert in de kleine zaal plaats en om 19.30 uur een concert in de grote zaal.

Op vrijdag 6 juli vindt om 19.30 uur een concert plaats in Kasteel Huis Bergh in 's-Heerenberg. Zaterdag 7 juli om 15.00 uur is de dansvoorstelling 'Dans van Atlantis' te zien in de theaterzaal van de DRU Cultuurfabriek, gevolgd door een slotconcert om 19.30 uur. Tot slot treden de bands van de muziekschool en vocalgroup the Vivids op zondag 8 juli tussen 14.00 en 18.00 uur op bij café Merleyn in Doetinchem.

Met uitzondering van de optredens bij café Merleyn zijn voor alle voorstellingen toegangskaarten noodzakelijk. Deze zijn verkrijgbaar op de dag zelf aan de zaal, een half uur voor aanvang van de voorstelling. Kaarten voor de concerten en de AMV-voorstelling kosten voor volwassenen 5 euro (kinderen t/m 12 jaar: 2,50 euro). Kaarten voor de musical- en de dansvoorstelling kosten 7,50 euro voor zowel kinderen als volwassenen.

Voor meer informatie, zie de website.


www.muziekschooloostgelderland.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant