Paul Messinger. Foto: PR
Paul Messinger. Foto: PR

Zomeractiviteiten voor jong en oud bij DRU Cultuurfabriek

Algemeen

ULFT - De DRU Cultuurfabriek presenteert in de zomermaanden een reeks aan zomeractiviteiten voor jong en oud. Deze vinden plaats aan het water bij het Ouhrlokaal (in het Ketelhuis).

In samenwerking met Songs & Whispers brengt de DRU Cultuurfabriek deze zomer Muziek aan het water. Op 14 juli is dat de Amerikaanse Paul Messinger. Dichter, songwriter, vocalist en instrumentalist uit New York. Op donderdag 19 juli kunnen bezoekers tijdens Pizza & Pasta genieten van een Italiaanse avond met Italiaanse pizza's en pasta's. Gitaar spelen, drummen of zingen kan op zaterdag 21 juli tijdens Muziek rond het kampvuur. Op zoek naar verkoeling tijdens een zwoele zomeravond? Kom dan naar de Summer Night op vrijdag 27 juli.

Op vrijdag 3 augustus kunnen bezoekers genieten van Bier, Blues en BBQ. Illusionist Peter Eggink geeft een try-out van zijn show Ontmaskerd. Op 24 augustus kunnen vrienden de strijd met elkaar aangaan tijdens de Pubquiz avond en een dag later kunnen liefhebbers genieten van de zomerfilm Tulipani. Tijdens vier verschillende avonden verzorgen veelbelovende jonge pianisten vanuit de hele wereld Zomerse Pianoconcerten in het Ouhrlokaal. Iedere zondag (in de zomer) nemen ervaren gidsen van het DRU Industriepark bezoekers in 75 minuten door de DRU Cultuurfabriek en over het DRU Industriepark.

Tot slot kunnen kinderen vanaf 5 jaar op drie woensdagmiddagen knutselen onder begeleiding van de knutselleiders. Het volledige zomerprogramma is te vinden op de website.


www.drucultuurfabriek.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant