Vertrek- en eindpunt is bij Intercam in Varsseveld. Foto: PR
Vertrek- en eindpunt is bij Intercam in Varsseveld. Foto: PR

Toertocht voor oldtimer-vrachtwagens

Algemeen

VARSSEVELD - Ruim negentig deelnemers verschijnen op zaterdag 29 september aan de Varsseveldse start van de toertocht voor oldtimer-vrachtwagens. De Stichting Old Transport Achterhoek organiseert die tweemaal per jaar voor haar donateurs en belangstellenden.

Omdat de donateurs uit heel Nederland komen en enkelen zelfs uit België en Duitsland afkomstig zijn, worden deze toertochten telkens in een andere regio verreden. Maar nu is het weer tijd voor een echte 'Achterhoektoer'.
Vertrek- en aankomstpunt zijn bij Intercam Trucktrading aan de Valutaweg 2 te Varsseveld. Vanaf 9.30 uur verzamelen de deelnemers zich daar, om rond 10.30 uur in colonne te vertrekken voor de 120 km lange toertocht. Na een tussenstop om 12.30 uur bij Hotel 't Heuveltje in Beek (gem. Montferland), worden de vrachtwagens rond 15.00-15.30 uur weer in Varsseveld terugverwacht.
Daar zullen ze nog enige tijd te bewonderen zijn, waarbij de eigenaren graag het een en ander over hun 'trots' willen vertellen. Een mooie gelegenheid om de historie van het Nederlandse wegtransport eens van dichtbij te bewonderen. Meer info via de website.

www.oldtransport.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant