Open huis op Dru Industriepark. Foto: Henk van Raaij
Open huis op Dru Industriepark. Foto: Henk van Raaij

DRU Industriepark houdt Open Huis

Algemeen

ULFT - Zondag 7 oktober is dé dag om een bezoek te brengen aan het DRU Industriepark. De gebouwen op het terrein zijn dan geopend voor publiek en verspreid over het hele terrein is er een programma boordevol activiteiten voor jong en oud. Het Open Huis is gratis toegankelijk.

De organisaties op het Industriepark zetten hun deuren wagenwijd open. In de DRU Cultuurfabriek is een doorlopend programma van optredens in de zalen en een sfeervolle markt in de foyer. Verenigingen en organisaties die het Portiersgebouw als thuisbasis gebruiken, presenteren zich met muziekoptredens, exposities, presentaties, demonstraties en workshops. In de theaterzaal laat onder andere Theatergroep SPOT een openbare repetitie zien van het toneelstuk Dorp, het stuk dat in het najaar in de Cultuurfabriek wordt gespeeld.
Ook is het mogelijk rondleidingen door de Cultuurfabriek en over het DRU Industriepark te volgen. In de SSP-HAL vindt van 10:00 uur tot 16:30 uur de gratis toegankelijke Jongdierendag plaats. Er kunnen verschillende soorten dieren bekeken worden en er zijn fokkers aanwezig. Optimaal FM/REGIO8 opent haar studiodeuren, maakt live radio en laat zien hoe een televisiereportage tot stand komt. VVV Oude IJsselstreek is open van 13 tot 17 uur om met een team van enthousiaste en betrokken vrijwilligers te vertellen over de vele bezienswaardigheden, de leukste activiteiten en de mooiste routes in de gemeente Oude IJsselstreek.
Het Open Huis duurt van 12 tot 16 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant