Erna Rensen. Foto: PR
Erna Rensen. Foto: PR (Foto: )

Lezing: bevalling van levensbelang

VARSSEVELD - De manier waarop je geboren bent, is van grote invloed op de manier waarop je de wereld tegemoet treedt, ervaart en beleeft. Dat is ontdekt door Erna Rensen, die inmiddels meer dan twintig jaar ervaring heeft opgedaan als coach en therapeut. Zij geeft daar op donderdag 18 oktober een lezing over in de Bibliotheek Varsseveld.

Inmiddels is het haar missie geworden om mensen bewust te maken van de invloed die conceptie, zwangerschap, bevalling en de prille babytijd (CZB) hebben op het leven. Die is vele malen groter dan wij kunnen bedenken. Vandaar ook de lezing. Tijdens moeilijke en nieuwe situaties ervaren we onbewust de imprint/afdruk van onder andere onze bevalling. Dit beïnvloedt niet alleen ons dagelijks leven, maar ook ons geluks- en vrijheidsgevoel.
Erna ontdekte dat achter deze imprint gaven en talenten verborgen liggen. Bij ieder type geboorte horen eigen gaven en talenten. Inzicht krijgen in ons zwangerschaps- en geboorteproces opent de weg naar deze verborgen talenten, een eerste stap naar een geluks- en vrijheidsgevoel. Daarnaast zal Erna tijdens de lezing dieper ingaan op het thema schuld rondom de geboorte en de prille babytijd.
Belangstellenden wordt aangeraden hunet eigen bevallingsverhaal te achterhalen, vooral wat kenmerkend was. Een aantal bevallingen zal worden besproken.
De lezing in de Bibliotheek Varsseveld, Borchgraven 4, duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Kosten voor leden 7,50 euro, voor niet-leden 10 euro. Inschrijven is verplicht en mogelijk via onderstaande website.

www.achterhoeksepoort.nl

Meer berichten