Werk aan de weg. Foto: PR
Werk aan de weg. Foto: PR (Foto: PR)

Hinder door werkzaamheden op de A18 tussen Doetinchem-Oost en Wehl

DOETINCHEM/WEHL - Rijkswaterstaat voert van vrijdag 2 november 19.00 uur tot en met maandag 5 november 06.00 uur onderhoudswerkzaamheden uit op de A18 tussen de aansluiting Doetinchem-Oost en de aansluiting Wehl. De werkzaamheden bestaat uit het aanbrengen van nieuwe voegen in de A18-brug over de Oude IJssel. Gedurende de werkzaamheden is de A18 tussen deze twee aansluitingen afgesloten in de richting van de A12/Arnhem. Het verkeer moet rekening houden met omleidingsroutes en langere reistijden.

Verkeer op de A18 richting A12/Arnhem wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid via aansluiting Doetinchem-Oost, N317, N335, aansluiting Didam. Rijkswaterstaat leidt het verkeer vanuit Doetinchem richting Arnhem om via de N316, N317, N335, aansluiting Didam.

Onderhoudswerkzaamheden
De snel- en autowegen in Nederland zijn van een goede kwaliteit. Om dit zo te houden voert Rijkswaterstaat regelmatig beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken. Bij slechte weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Met vragen of opmerkingen over de werkzaamheden kan men terecht op de pagina van de geplande werkzaamheden: www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden. Men kan ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis) of de app Rijkswaterstaat Actueel downloaden.

Meer berichten