Verbinding met Hogere Zelf in Varsseveld

VARSSEVELD - Inhoud en betekenis van het 'Hogere Zelf' wordt op vrijdag 18 januari gezocht tijdens een meditatiebijeenkomst in vrijzinnig centrum De Eendracht in Varsseveld.

Binnen dit thema wordt de deelnemer zich meer bewust van de inhoud en betekenis van het 'Hogere Zelf' en geeft dit een plekje in het fysieke lichaam. Het 'Hogere Zelf' vertegenwoordigt de verbinding met de Bron, waaruit men stamt en verbindt de deelnemer met alle kennis, die hij of zij in de loop van de levens verzameld heeft: je word je meer bewust van je kennis en inzichten en die kun je in je leven vorm geven. De ervaringen die worden verkregen door middel van de geleide meditaties en/of visualisaties kunnen met elkaar gedeeld worden.
De meditatie in De Eendracht (Doetinchemseweg 5) duurt van 20 tot 21.45 uur. De deur staat open vanaf 19.30 uur en deelnemers kunnen tot 22 uur napraten. Toegang gratis, en aanmelden is niet nodig. Meer informatie is te verkrijgen bij Riemke de Boer, tel 0315-329107, of via e-mail aanmelden@vrijzinnigenvarsseveld.nl.

Meer berichten