Metwaldus de 56e met de Metworst Young Stars en Minimarietjes. Foto: PR
Metwaldus de 56e met de Metworst Young Stars en Minimarietjes. Foto: PR (Foto: Iris Epping)

De Metworst gaat feestend jubileumjaar in

SILVOLDE - Dat de Silvoldse carnavalsvereniging ‘de Metworst’ dit jaar een jubileum viert zal niemand zijn ontgaan. De feestelijkheden waren in november, bij de pronkenpresentatie, al begonnen en krijgen deze maand hun vervolg met een groots galaweekend: feest op 18 én 18 januari.

De organisatie wil het 55-jarig bestaan heel graag een feest laten zijn voor iedereen, en wil daarin ook van betekenis zijn voor anderen. En daarom opent zaal ‘Het Molentje’ op vrijdagavond 18 januari haar deuren voor ‘Carnaval met een G’. Cliënten en begeleiders van diverse instanties in de regio, waar mensen met een beperking ondersteund worden, zijn uitgenodigd voor een feestelijke avond. Ras-entertainer Ghijs de Bruin treedt op, DJ Jari draait naar ieders wens en natuurlijk is huis-dweilorkest ‘Band Met Worst’ er ook om er een knalfeest van te maken, vol muziek, kleuren en gezelligheid.

Gala
Een dag later, op zaterdag 19 januari, zijn leden, sponsoren en overige genodigden welkom bij het galafeest ’55 The Golden Edition’. Niemand minder dan Frans Miggelbrink kijkt samen met de gasten terug op 55 jaar Metworst, een eerbetoon aan allen die zich zo geweldig voor de vereniging hebben ingezet.
En daarna krijgen de dansschoenen hun kans om zich te bewijzen want de voeten gaan beslist van de vloer met ‘Cherry & The Sugarstuds’. De organisatie houdt deze avond ook nog een ludieke veiling met mooie items. Het is duidelijk: in Silvolde hoeft de feestkleding na de decembermaanden nog zeker niet in de kast. De vereniging is dan ook erg dankbaar voor alle sponsoren die dit feestweekend mogelijk maken.
Speciaal voor het jubileum is er trouwens ook nog een lekker drankje gebrouwen. De ‘Likør 55’ zit in een miniflesje en er is, geheel naar het motto van Prins Casper Boegman en zijn Adjudant Wilberth Koenders: ‘Rood, Wit, Goud, hier wut feest gebouwd!’, ook een mooie cadeauverpakking ‘Trio 55’ te verkrijgen. Wie hiervan wil genieten kan mailen naar info@cvdemetworst.nl. Meer info en het laatste nieuws op de website van de carnavalsvereniging.

www.cvdemetworst.nl

Meer berichten